+36 30 954 0331
A kosár üres.

Rólunk

Nem származhat hasznunk abból, ami másnak kárára van.


Kiss Miklós
vagyok, a Lipovit webáruház megálmodója és működtetője.
Aszerint az elv szerint élek, amivel a bemutatkozásomat indítottam: Nem származhat hasznunk abból, ami másnak kárára van. Ez a szemlélet vezérel azóta, hogy 2013-ban  elindítottam a Liposzómás Vitaminok Webáruházat és megalapítottam a Lipovit Kft.-t.
Mindig is úgy gondoltam, csakis olyasmit szeretnék eljuttatni az emberekhez, ami valóban működik, ami hasznukra válik.
Ezért mindent, amit forgalmazok, a saját bőrömön is kipróbáltam.
Számomra a legjobb bizonyíték, hogy azóta, amióta találkoztam az Altrient® termékekkel, és folyamatosan szedem is őket, minden nap érzem magamon a hatásukat.
Most 77 éves vagyok. Aktív cégvezető, férj, apa és nagypapa.

Úgy gondoltam, ezeket a jótékony hatásokat, amiknek köszönhetően én a mai napig kitűnően érzem magam a bőrömben, másokkal is meg kell osztanom.
Ugyanakkor meggyőződésem, hogy mindenről csakis olyat állíthatok, amit ellenőriztem és amivel maximálisan egyet tudok érteni vele. Ezért ezen a weboldalon csak olyasmit olvashat minden termékről és kutatásról, ami mellett ki tudok állni.
Jó szívvel ajánlom az Altrient® és a Salvestrol® termékeket, nekem, a családomnak és már több száz visszatérő vásárlónknak már bizonyítottak.

A
Lipovit Kft.  webáruházán keresztül árusítja a 

Altrient®
márkanevű liposzómás étrend-kiegészítő termékeit,.

Az Európában Altrient® néven széles körben ismert magas felszívódással rendelkező bio-aktiv vitaminok  egyéni vásárlók és szakmabeliek részére. Az Altrient® ajánlott vitamin család az orvosi és természetgyógyász körökben világszerte. A háttérben meghúzódó tapasztalatunknak köszönhetően, bizalommal ajánljuk az Altrient® termékcsaládot kiváló eredményekkel.

Ezek a termékek különleges, un. Liposzómás kapszulázási eljárással érik el a tartalmuk maximális hasznosulását a szervezetben


Salvestrol®


márkajelű terméket,
magyarországi kizárólagos forgalmazóként

Ezek a termékek csak természetes alapanyagból, gyümölcs koncentrátumból állnak, és magas szalvesztrol tartalmúak.Lipovit Kft nyilatkozata:

Tevékenységünk alapgondolata, hogy:

Nem származhat hasznunk abból, 
ami másnak kárára van.

Értékesítünk és egyben bizalmat is építünk. Az értékesítésben szereplő érték szónak külön fontosságot tulajdonítunk: csak olyan termékeket forgalmazunk, melyek vevőink tényleges, reális igényét elégíti ki.
A termék jellemzőiről és hasznosságáról csak olyat állítunk, amit ellenőriztünk és igaznak tartunk.


"... A termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészíto betegségek megelozésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van."
(forrás:OÉTI)