+36 30 954 0331
A kosár üres.

ALTRIENT® C LIPOSZÓMÁS C-VITAMIN

cimkék: szépségápolás, természetes arcápolás, a szép bőr titka, otthoni arcápolás, bőrfiatalítás, szép arcbőr, ránctalanító, arcápolás otthon, anti aging, ránctalanítás házilag, szépségápolás otthon, szem körüli ráncok

A bőre már 4 hét után simább, bársonyosabb lesz!


Arcápolás otthon!

Napi 1-3 tasak Altrient® C Liposzómás C-vitamin gél használatával
Frissesség, lendület egész napra!
Immunrendszere erősödik, közérzete javul, sejtjei regenerálódnak, bőre kisimul.


 
3 vagy több doboz rendelése esetén jelentős kedvezmények:


A bőre már 4 hét után simább, bársonyosabb lesz!

Hogyan?

A titok az úgynevezett  liposzómás kapszulázási technológiában rejlik, amely a jövő technológiája, de már elérhető a jelenben is.

Ezt kínálja a piacvezető LivOn Labs Altrient® termékcsaládja, melynek kiemelkedő szereplője az Altrient® C Liposzómás C-vitamin.

Különbözik abban is minden más, hagyományos C-vitamintól, hogy a  teljes – akár  98% – felszívódásnak köszönhetően mintegy 5-6x hatékonyabb. Nincs mellékhatás és természetes alapanyagokból készül, GMO mentes.

C-vitamin az sejtöregedés gátlására 

A C-vitamin rendkívül erős antioxidáns, amely létfontosságú szerepet játszik a kollagén termelésében, amely a bőr rugalmasságáért felelős fehérje. Az öregedési folyamat során a kollagén lebomlik és ráncok jelennek meg, míg végül a bőr megereszkedik. Ha fenntartjuk a C-vitamin szintjét, a szervezet folyamatosan képes előállítani a szükséges kollagénszintet, így meggátolja a szarkalábak és ráncok kialakulását. 


Sima bőr

Kevésbé ismert a Liposzómás C-vitamin szépségápolásban betöltött szerepe. A közelmúltban jelentette be az Abundance & Health cég -  az európai, egyben magyarországi forgalmazó – egy négyhetes klinikai vizsgálat pozitív eredményét, melynek során vezető termékük, az Altrient® C –  a világ első gél liposzómás C-vitaminja –  öregedésgátló és bőrfeszesítő hatását vizsgálták.

A kísérlet eredményei bizonyították, hogy az Altrient® C-t szedő alanyok bőrének rugalmassága a klinikai teszt 4-hetes időszaka alatt jelentősen javult, szemben azokkal, akik csak placebót kaptak. Az Altrient® C-t használó páciensek bőrének feszessége és rugalmassága 32,7%-kal nőtt ugyanezen időszak alatt. A bőr feszessége és rugalmassága már mindössze 14 nap után 15,1%-kal (azaz napi átlagban több mint 1%-kal) javult. A kísérlet általánosan tesztelte az Altrient® C bőrfeszesítő képességét, és nem csupán azokon a testtájakon, amelyeken rendszeresen használnak bőrápolókat. 

4 hét után, az Altrient® C-t kapott résztvevők 100%-a számolt be a bőr általános javulásáról. 50% nagyobb hidratáltságot figyelt meg. 43% gondolta úgy, hogy fiatalabbnak néz ki. 33% vélte úgy, hogy a bőre jobban tápláltnak tűnik. 100% változtatna a jelenlegi öregedésgátló megoldásán, de nem csupán úgy, hogy az Altrient C-t is felveszik a bőrápolók közé, hanem az általuk jelenleg használt összes terméket akár felváltanák az Altrient C-vel. 

A kísérleti időszak során – mintegy „mellékhatásaként”–  látványosan megmutatkozott az Altrient® C hatása az immunrendszerre: azok, akik naponta szedték  az Altrient® C-t és meghülést, ill. influenzát éltek meg az adott időszak alatt, jóval hamarabb  jöttek helyre mint a placebót szedő kontrolcsoport tagjai.


Gwynet Paltrow is kedveli az Altrient® C -t

Gwyneth Paltrow is kedveli az Altrient® C -t (Grazia cikk)

2 tasak Altrient® C

A kisérlet 4 hetes volt és az alanyok első héten 1, második héten 2,  majd a harmadik héten 3 tasak Altrient C-t szedtek és az utolsó héten csökkentették a dózist. Az érdekesség az volt,– és ez  következő kisérleti fázisra bíztatott, –  hogy  a folyamatosan növekedett a bőr feszességének százalékos értéke a csökkentett adagot követően is.

Ez arra mutat, hogy egy természetes regenerálódó biológiai hatás indult meg a szervezeten belül.

Az Abundance and Health cég és LivOn Labs mindig is biztos volt a kisérletek eredményét tekintve, hogy az Altrient® C liposzomás gél, szemben a többi hasonló termékkel, valóban bioaktiv,  ezért is került sor egy független klinikai vizsgálatra az ASPEN Research cégen keresztül. 

Altrient® C: A C-vitamin új generációja  – egy zselés, folyékony C vitamin

Az Altrient® C egyedülálló „szállító” rendszere biztosítja, hogy a C-vitamin akár 98%-a közvetlenül a véráramba és onnan a sejtekig jusson és így a test sejtjeit a lehető leghatékonyabban érje el. A termék zselés kialakítású, vízhez, gyümölcsléhez adagolható, vagy közvetlenül is beszedhető.#
TERMÉSZETES RÁNCTALANÍTÓ

Egy új vizsgálat eredményei szerint az Altrient® C  feszesebbé teszi a bőrt és csökkenti az apró ráncokat
Egy az Egyesült Királyságban végzett kettős-vak, placebo-kontrollos vizsgálat eredményei azt mutatták, hogy napi 1000 mg vagy 3000 mg Altrient™ C-vitamin bevitele feszesebbé teszi a bőrt és csökkenti az apró ráncokat, akár már 4 hét alatt is.

A vizsgálatban 41 egészséges, 31–65+ éves alany vett részt, akiket véletlenszerűen három csoportba soroltak:

  • Az „A” csoport tagjai 1000 mg Altrient® C-vitamint és 2000 mg placebót szedtek naponta.
  • A „B” csoport tagjai 3000 mg placebót szedtek naponta.
  • A „C” csoport tagjai 3000 mg Altrient® C-vitamint szedtek naponta.

A kísérlet résztvevői azt az utasítást kapták, hogy a kísérlet ideje alatt semmilyen hidratáló vagy bőrápoló terméket ne használjanak. A résztvevők bőrének feszességét és rugalmasságát a vizsgálat időtartama alatt öt ponton mérték MPA 580 típusú cutométerrel, a Courage + Khazaka electronic GmbH bőrfiziológiás mérőműszerével. A ráncok és a szem környéki apró szarkalábak mérésére öt ponton profilometriai vizsgálatot is végeztek.

16 hét elteltével az eredmények tanúsága szerint az „A” csoport (napi 1000 mg Altrient® C) tagjainak bőre átlagosan 35%-kal vált feszesebbé és 8%-kal csökkentek e résztvevők ráncai és apróbb szarkalábai.  A „C” csoport (napi 3000 mg Altrient® C) tagjai látványos, 61%-os javulást tapasztaltak bőrük feszessége terén, miközben a kiinduló állapothoz képest 14%-kal csökkentek a  ráncaik és a szarkalábaik (szem körüli ráncok) is. A „B” csoport (napi 3000 mg placebó) tagjainál nem jelentkezett statisztikailag szignifikáns változás sem a bőrük feszessége, sem a finom ráncok terén.

A vizsgálatot az Egyesült Királyság-beli Princeton Consumer Research (fogyasztói kutatóközpont) végezte, az Abundance & Health LTD és a LivOn Labs támogatásával.

A vizsgálat teljes anyaga kérésre elérhető.

Kapcsolódó ajánlatunk:

 
3 doboz Altrient® C Liposzómás C-vitamin
Napi 3 tasak 30 napra

 Megrendelem

 

A C-vitamin mint öregedésgátló

A C-vitamin rendkívül erős antioxidáns, amely alapvető szerepet tölt be a bőr rugalmasságát adó fehérje, a kollagén termelésében. Az öregedési folyamat előrehaladtával a kollagénszálak megtörnek, és megjelennek a ráncok, mígnem a bőr megereszkedik. A C-vitaminszint fenntartásával lehetővé tehető, hogy a szervezet mindig képes legyen megfelelő mennyiségű kollagént előállítani, és ezáltal kordában tartani a megjelenő finom ráncokat.

Altrient® C: A C-vitaminok új generációja
Az Altrient® C egyedülálló szerkezetének köszönhetően biztosítja, hogy a C-vitamin 98%-a felszívódjon, közvetlenül a véráramba, és így a lehető leghatékonyabb módon érjen el a sejtekig. A termék különböző üdítő italokhoz adva, vagy közvetlenül vízzel fogyasztható.

cimkék: szépségápolás, természetes arcápolás, a szép bőr titka, otthoni arcápolás, bőrfiatalítás, szép arcbőr, ránctalanító, arcápolás otthon, anti aging, ránctalanítás házilag, szépségápolás otthon, szem körüli ráncok


Mitől fiatalodhat a bőrünk?

A C-vitamin rendkívül erős antioxidáns, amely létfontosságú szerepet játszik a kollagén termelésében, mely a bőr rugalmasságáért felel. Az öregedési folyamat során a kollagén lebomlik és ráncok jelennek meg, míg végül a bőr megereszkedik. Ha megfelelő szinten tartjuk a szervezet C-vitamin szintjét, folyamatosan képesek vagyunk a szükséges kollagén előállítására, mely meggátolja a szarkalábak és ráncok kialakulását.


Az Altrient® C Liposzómás C-vitaminnak különleges szerepe van a szépségápolásban. A közelmúltban jelentette be az Abundance & Health cég egy 4 hetes klinikai vizsgálatának eredményét, melyben az Altrient® C –  a világ első gél liposzómás C-vitaminja –  öregedésgátló és bőrfeszesítő hatását vizsgálták.
A vizsgálat során bizonyítást nyert, hogy az Altrient® C-t fogyasztó emberek bőrének rugalmassága a klinikai teszt 4-hetes időszaka alatt jelentősen javult, szemben azokkal, akik csak placebót kaptak.
Az Altrient® C-t használó páciensek bőrének feszessége és rugalmassága 32,7%-kal nőtt ugyanezen időszak alatt. A bőr feszessége és rugalmassága már mindössze 14 nap után 15,1%-kal (azaz napi átlagban több mint 1%-kal) javult. A kísérlet általánosan tesztelte az Altrient® C bőrfeszesítő képességét, és nem csupán azokon a testtájakon, amelyeken rendszeresen használnak bőrápolókat.
 4 hét után, az Altrient® C-t kapott résztvevők 100%-a számolt be a bőr általános javulásáról.

Pontosan mit tapasztaltak a kísérletben részt vevők a liposzómás C-vitamin fogyasztása során? A részt vevők
  • 50%-a bőrének nagyobb hidratáltságát figyelte meg,
  • 43% gondolta úgy, hogy fiatalabbnak néz ki, mint előzetesen,
  • 33% vélte úgy, hogy a bőre jobban tápláltnak tűnik,
  • 100% változtatna a jelenlegi öregedésgátló megoldásán, de nem csupán úgy, hogy az Altrient® C-t is felveszik a bőrápolók közé, hanem az általuk jelenleg használt összes terméket akár felváltanák az Altrient® C-vel.
A kísérleti időszak során látványosan megmutatkozott az Altrient® C immunrendszerre kifejtett hatása.
Azok, akik naponta szedték  az Altrient® C-t és meghűlést, ill. influenzát éltek meg az adott időszak alatt, jóval hamarabb  jöttek helyre, mint a placebót szedő kontroll csoport tagjai.
A kísérlet 4 hetes volt és az alanyok első héten 1, második héten 2,  majd a harmadik héten 3 tasak Altrient C-t szedtek és az utolsó héten csökkentették a dózist. Az érdekesség az volt, hogy  a folyamatosan növekedett a bőr feszességének százalékos értéke az Altrient® C dózisának csökkentését követően is. Ez arra mutat, hogy egy természetes regenerálódó biológiai hatás indult meg a szervezeten belül.
Az Altrient® C egyedülálló „szállító" rendszere, a liposzómák biztosítják, hogy a C-vitamin akár 98%-a közvetlenül a véráramba és onnan a sejtekig jusson és így a test sejtjeit a lehető leghatékonyabban érje el. A termék zselés állagú, vízhez, gyümölcsléhez adagolható, vagy közvetlenül is megiható.
 
 

 Most már hazánkban is megvásárolható a LivOn Labs amerikai cég PRÉMIUM kategóriás liposzómás C-vitaminja, az Altrient® C, mely 30 x 1.000 mg liposzómás C-vitamint tartalmaz!

forrás: szepseg-divat.bloglap.hu
 

 


Vitaminok az egészségesebb bőrért


Ahogy öregszünk, bőrünk sejtekből kimerülnek, a létfontosságú tápanyagok, amelyek nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy bőrünk egészséges, erős és fiatalos legyen.
A bőrsejtjeinknek egyre nehezebb lesz cserélődni, megújulni.A bőrünk rugalmasságát is elveszítjük Mi azonban felvehetjük a harcot ezzel az öregedési folyamattal oly módon, hogy biztosítjuk bőrünk számára azokat a létfontosságú vitaminokat, melyek ahhoz szükségesek, hogy a bőrünk egészségesebb legyen.

Ezek egyike a C-vitamin.

Évszázadokon keresztül megértettük az aszkorbinsav vagy C-vitamin a gyógyító erejét. Ez a vitamin hatékony antioxidáns, amely védi a sejteket a szabad gyökök ellen.A C-vitamint a véráram szállítja, ami azt jelenti, hogy a C-vitamin készítménnyel segíthetjük megőrizni bőrünk egészségét.Segít a bőrnek a kollagén termelésben, ami viszont szükséges ahhoz, hogy a bőr megtartsa rugalmasságát és feszességét.

A C-vitamin akkor is nagyon hatékony, ha külsőleg használjuk, helyi megoldásként. A C-vitamin készítmény külső használata előtt azonban gondoskodni kell arról, hogy a bőr tiszta legyen és a lerepedezett, elhalt hámsejtek ne zavarják a felszívódását.


A C-vitamin természetes csodája: egészség és szépség egyszerre

POZITIV NAP
Közzétéve: 2014.06.17. 

 

Hallottál már olyan szépészeti megoldást, ami nem csak a feszes bőrrel ajándékoz meg, de "mellékhatása" az erős immunrendszer, a regenerálódás és az egészség is? Ritka az ilyen, mint a fehér holló. Pedig létezik, méghozzá már hazánkban is elérhető.  A titok nem más, mint a C-vitamin új generációja  – gél kiszerelésben.
"... A termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészíto betegségek megelozésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van."
(forrás:OÉTI)