+36 30 954 0331
A kosár üres.

Salvestrol® Xtra FruktoFort (#SAXTR-F)


 Salvestrol® Xtra FruktoFort
Ára: 23 500 Ft 25 000 Ft (áfával)

  db
1.500 Ft árkedvezmény a beszállító által ajánlott eladási árból (RRP)
Kedvezmények:
2 doboztól mennyiségi kedvezményes ár!

Mennyiség A termék ára
• 2 db-tól 22 300 Ft/db
• 3 db-tól 21 500 Ft/db

Szállítási idő: 1 munkanap


Természetesen - a gyümölcs erejével

2000 Salvestrol-pont kapszulánként
60 kapszula
 • Növényi kivonat, fitonutriensekben gazdag 
 • A Salvestrol teljesen természetes
OÉTI notifikáció: 24384/2020

Megújult külső, azonos szalvesztrol tartalom


Termékjellemzők:

Magas szalvesztrol tartalmú extra nagydózisú növényi kivonat.
A Salvestrol® Xtra Fruktofort egy speciális   fitonutriensekben (fitoalexinekben)  gazdag  extra nagydózisú zöldség/gyümölcs kivonat, melyet bio-módon termesztett zöldségekből és gyümölcsökből nyernek.   A fitoalexinek növényi ellenanyagok, melyek védik a növényt a penészgombáktól, a vírusoktól, a baktériumoktól, az UV-fénytől és a kártevőktől. A növény csak akkor állítja elő ezeket az ellenanyagokat, ha  szükséges. Kutatási eredmények igazolják, hogy ezek a fitoalexinek - másnéven szalvesztrolok - kedvező hatásúak lehetnek az emberi sejtekre. 

A Salvestrol® Xtra Fruktofort étrend-kiegészítő termékünk magas szalvesztrol tartalmú  zöldség/gyümölcs kivonatból áll és 2000 szalvesztrol pontot képvisel. (100 pont a 100 évvel ezelőtti szalvesztrol tartalom).
Csak természetes anyagot tartalmaz.

Ajánlott fogyasztása: napi 1-2 kapszula, étkezés után fél órával. Megnövekedett igény esetén több is lehet.

FIGYELEM : A legkedvezőbb hatás akkor érhető el, ha a Salvestrolt biotinnal, vassal, magnéziummal, niacinnal és C-vitaminnal együtt alkalmazzák. 
A Salvestrollal egyidőben ne fogyasszanak grapefruitlevet és kerüljék a dohányfüstöt.

Mik azok a szalvesztrolok?
A szalvesztrolok tehát növényi eredetű vegyületek (fitonutriensek, azaz növényi hatóanyagok),amelyek alapvetően fontosak a egészségünk szempontjából, viszont mivel szervezetünk nem képes az előállításukra, a táplálékunkkal együtt kell bevinnünk őket. Az e csoportba sorolt anyagok kémiai szempontból eltérőek, kivéve, hogy hasonló módon – egy adott enzimmel reakcióba lépve – fejtik ki kedvező hatásukat. Ez az enzim csak a rosszul működő sejtekben van jelen (pl. rákos sejtek),és amikor szalvesztrollal találkozik, olyan vegyületté alakítja át, amely toxikus hatással van a beteg sejtre. Mivel ez az enzim egészséges sejtekben nem fordul elő, a szalvesztrol azokra nincs semmiféle káros hatással.

A szalvesztrolok és az étrend
Nem könnyű magas szalvesztrol-tartalmú élelmiszert találni. A különböző szalvesztrolok eltérő koncentrációban és más-más biológiai aktivitási szinten találhatók meg pl. az eperben, a narancsban, a szőlőben, vagy akár a kakaóban. A narancsnak több, mint 550, az epernek és a szőlőnek több mint 200, míg a kakaóbabnak több mint 450 fajtája van! Ezek mind-mind eltérő mértékben tartalmaznak szalvesztrolokat, amelyeknek minden fajta esetében más és más a biológiai aktivitásuk.
A nyugati étrend más, valószínűnek vélt szalvesztrolforrásainak – gyümölcslevek, egyéb italok és feldolgozott élelmiszerek – vizsgálata szintén azt mutatta, hogy a szalvesztrolok jórészt hiányoznak belőlük. Bizonyos gyümölcslevek esetében, amelyeknek tartalmazniuk kellett volna szalvesztrolokat (pl. áfonyalé),azt találták, hogy a feldolgozási folyamat alatt kivonták azokat a gyümölcsléből, hogy a végtermék édesebb legyen – mivel a szalvesztrolok íze gyakran karcos, kesernyés.
Becslések szerint napjainkban a 100 évvel ezelőtti étrendünk szalvesztroltartalmának kb. 10–20%-át fogyasztjuk el. S bár folyamatosan arra ösztönöznek bennünket, hogy fogyasszunk minél több friss gyümölcsöt és zöldséget, ha nem biotermelésből származó terményeket választunk, nem valószínű, hogy az étrendünkön keresztül elegendő mennyiségű szalvesztrolhoz juttatjuk a szervezetünket.

Ennek, a napjainkban lecsökkent szalvesztrol tartalomnak a pótlására dolgoztak ki a kutatók egy olyan étrend-kiegészítőt, amely képes pótolni a hiányzó szalvesztrol mennyiséget.
A Salvestrol® Xtra Fruktofort étrend-kiegészítő termékünk magas szalvesztrol tartalmú  zöldség/gyümölcs kivonatból áll és 2000 szalvesztrol pontot képvisel. (100 pont a 100 évvel ezelőtti szalvesztrol tartalom).

A magas szalvesztrol tartalom jótékony kiegészítő hatású lehet rosszindulatú sejtelváltozások esetén, erről bővebben a szintén az áruházunkban kapható könyből olvashat: 

A szalvesztrolok - Az étrend és a rák kapcsolata. Brian A. Schaefer, Kanada 2015

A vonatkozó kutatási eredményekről és tapasztalatokról bővebben más weboldalakon olvashat:


#Interjú Dan Burke professzorral (angolul, magyar felirattal)


1 kapszula tartalma:

 Zöldség/gyümölcs komplex    450 mg (2000 Salvestrol-pont kapszulánként )Ajánlott napi fogyasztás: 2 kapszula
A zöldség/gyümölcs komplex szőlőmag extraktum (vitis vinifera),óriástök kivonat (cucurbita maxima) és citrus flavonidok (citrus sinensis) szabadalmaztatott keverékéből áll.
Garantáltan nem tartalmaz: glutént, tejcukrot, szóját, konzerváló anyagokat, szintetikus szín- illat-és ízesítőanyagokat.
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Gyermekek elől elzárandó. Fontos a kiegyensúlyozott, változatos táplálkozás és egy egészséges életvezetés. A táplálék kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott táplálkozást, de kiegészítőként hasznos.

Ajánlott fogyasztás: napi 2 kapszula étkezéshez, megnövekedett igény esetén több is lehet.

FIGYELEM : A legjobb, ha a Salvestrolt biotinnal, vassal, magnéziummal, niacinnal és C vitaminnal együtt alkalmazzák. 

A Salvestrollal egyidőben ne fogyasszanak grapefruitlevet és kerüljék a dohányfüstöt.

Kérdések és válaszok

 • Biztonságosak a szalvesztrolok?

Az ajánlott napi „szalvesztrol pontot” jóval meghaladó bevitelnél sincs semmilyen ismert toxikus hatás, cukorbetegek esetében sem. Ne szedjenek azonban szalvesztrolt várandós nők és szoptatós kismamák.

 • Mi van a kapszulákban?

A szalvesztrolokat biotermesztésű, genetikailag nem módosított, valamint növényvédő vagy gombaölő szerekkel nem kezelt citrus, óriástök és kékszőlő kivonataiból állítják elő (a kapszulák tartalmát a  termékcímkén találja). A szalvesztrolokat növényi kapszulákba zártuk. A kapszulázási eljárás során használt magnézium-sztearát mennyisége rendkívül csekély, és növényi minőségű, amelyet kifejezetten élelmiszer-előállítási célokra dolgoztak ki.

 • Jelentkezhetnek-e mellékhatások?

A Salvestrol Xtra Fruktofort-nak nincsenek ismert mellékhatásai.

 • Hány kapszulát szedjek?

A Salvestrol használatára vonatkozóan pontos és személyre szabott iránymutatást orvosa adhat Önnek a lehető legnagyobb hatékonyság elérését célzó jelenlegi iránymutatások alapján

Súlyos egészségügyi probléma leküzdése érdekében mindenképpen kérje ki orvosa tanácsát!

Forduljon egészségügyi szakemberhez, aki tanácsot tud adni Önnek az adagolást illetően, illetve hogy mit tegyen és mit kerüljön a Salvestrol hatékonyságának fokozása érdekében. A Salvestrol Xtra azonban általában a következők szerint alkalmazandó: átlagos testsúly  (testtömegindex):18–30) esetén összesen hatezer (6000) szalvesztrol pont naponta (4000 reggel, a többi délben); ennél kisebb testsúly esetén négyezer (4000) szalvesztrol pont naponta; nagyobb testsúly esetén nyolcezer (8000) szalvesztrol pont naponta. Ha megszüntette azokat a faktorokat, amelyek ronthatják a Salvestrol hatékonyságát (lásd alább),és nem tapasztalja a készítmény hatását az ajánlott kezdő adag mellett, fokozatosan emelheti a napi bevitelt heti egy-két kapszulával, egészen a kezdő adag kétszeresének eléréséig. A Salvestrol kapszulákat étkezéskor kell bevenni, mert ezáltal fokozható az emésztés során történő felszívódás. Figyelem! Ez az útmutató gyermekekre nem vonatkozik!

Megelőzésként vagy korábbi egészségügyi probléma leküzdése esetén először végezze el az alábbi tisztítókúrát: négyezer (4000) szalvesztrol pont naponta legalább két hónapon keresztül, majd kétezer (2000) szalvesztrol pont naponta legalább további két hónapon keresztül. A tisztítókúrára azért van szükség, mert előfordulhat, hogy egy betegség kialakulása észrevétlenül, akár éveken át zajlik, ezért amennyiben probléma van, azt kezelhető mértékűre kell csökkenteni. A tisztítókúra után kövesse az alábbi két kúra közül a megfelelőt:

Korábbi egészségügyi probléma vagy nagyobb kockázatnak kitett személyek esetén továbbra is kétezer (2000) szalvesztrol pont naponta, étkezéskor (reggel vagy este).

Megelőzési célú étrend-kiegészítés céljából  napi 1 kapszula ajánlott

 • Zavarhatják-e a szalvesztrolok a gyógyszeres kezeléseket?

A Salvestrol étrend-kiegészítő, amely nem zavarja a gyógyszeres kezeléseket, kivéve, ha a gyógyszeres kezelés korlátozza a termékcímkén feltüntetett gyümölcsök bevitelét. Figyelem! A Salvestrol termékek nem tartalmaznak naringenint (általában a grapefruitban megtalálható vegyület),amely kölcsönhatásba léphet több CYP-enzimmel, ezért zavart okozhat bizonyos gyógyszeres kezelésekben.

Ha Önben vagy orvosában kétség merülne fel, hagyja abba a Salvestrol szedését a gyógyszeres kezelés megkezdése előtt néhány nappal, és csak a kezelés vége után néhány nappal folytassa tovább.

 • Mi segítheti a szalvesztrolok hatékonyságát?

A napi javasolt mennyiségben szedett multivitamin- és ásványianyag-étrendkiegészítők növelhetik a szalvesztrolok hatékonyságát. Speciális fokozóanyag a biotin (más néven H-vitamin vagy koenzim R),a niacin (B3-vitamin),a kobalamin (B12-vitamin),a magnézium és a szelén. A niacin bőrpírt vagy kiütést nem okozó formáját (nikotinamid, más néven niacinamid) korábban tartalmazta a készítmény, ám a jelenlegi összetételben nem szerepel. Ezek a fokozóanyagok általában megtalálhatók a napi használatú vitamin- és ásványianyag-készítményekben.

A probiotikumok javíthatják a szalvesztrolok felszívódását; probiotikumok bármely bioboltban és számos drogériában beszerezhetők. Probiotikus joghurt a legtöbb élelmiszerüzletben kapható; ha gondot okozna a kapszulák lenyelése, törje össze, és keverje joghurtba őket. Fontos, hogy ne legyen vérszegény, ezért fontos a megfelelő vasforrás, valamint C-vitamin-bevitel biztosítása. Az oxigénszint emelése érdekében fontos a testmozgás, különösen a szalvesztrolok bevétele után kb. három órával. Végül, törekedjen arra, hogy minél több bioélelmiszert fogyasszon.

 • Mit kerüljek el, amíg szalvesztrolt szedek?

A CYP1B1-enzim a szalvesztrolokon kívül számos különböző anyaggal is reakcióba léphet. Az enzim életciklusa kb. 3 nap (azaz minden egyes CYP1B1-molekula helyébe nagyjából három naponta új molekula lép).

Egyes anyagok gátolják a CYP1B1-enzim működését. Ha egy ilyen gátló anyag (inhibitor) reakcióba lép az enzimmel, megakadályozza annak metabolizmusát és azt a képességét, hogy aktiválni tudja a szalvesztrolokat. A szervezetben lévő inhibitorok a szalvesztrolokkal versengve igyekeznek reakcióba lépni a CYP1B1-enzimmel. A verseny kimenetele részben az inhibitorok és a szalvesztrolok egymáshoz viszonyított mennyiségétől, részben a CYP1B1-enzim iránti affinitásuktól függ.

Bizonyos inhibitorok gátló hatása az enzim egész életciklusán át érvényesül. Ezért fontos az inhibitoroknak való kitettség csökkentése vagy megszüntetése, hogy a szalvesztrolok a lehető legnagyobb eséllyel aktiválódhassanak. A CYP1B1-enzim működését erősen gátló anyagok közé tartozik a szén-monoxid (megtalálható pl. a cigarettafüstben),a B17-vitamin,a rezveratrol és a naringinen (megtalálható a grapefruitban). A CYP1B1-enzim működését enyhén gátló anyagok közé tartozik a heszperetin, a kannabisz, a gingko biloba, a ginzeng és az orbáncfű. A mesterséges édesítőszerek hátráltathatják a szalvesztrolok felszívódását.

Bizonyos gombaölő mezőgazdasági vegyszerek szintén gondot jelenthetnek, mégpedig kétszeresen is. A növényeken alkalmazva csökkentik a növény szalvesztrol-előállítását. A növények ugyanis csak akkor állítanak elő nagy mennyiségű szalvesztrolt, ha kórokozók támadják meg őket. Ezenkívül azonban a szervezeten belül ugyanezek a gombaölő szerek épp úgy gátolják a CYP1B1-enzim metabolikus aktivitását, mint a B17-vitamin (amigdalin),azaz jóindulatú módon megkötik az enzimet, és ezáltal akadályozzák a szalvesztrolok metabolizmusát.

További komplikációt jelent, hogy az említett gombaölő szerek mezőgazdasági felhasználásuk mellett máshol is megtalálhatók, így meglehetősen nehéz elkerülni őket. Gombaölő szereket használnak például golfpályákon és közparkokban, de megtalálhatók új szőnyegekben, korpásodás elleni samponokban, falfestékekben és a fűtéscsövek tisztításakor használt tisztítószerek adalékanyagai között is.

 • Antioxidánsok-e a szalvesztrolok?

Egyes szalvesztrolok antioxidánsok, mások nem azok. Az antioxidánsok a szabad gyökök okozta DNS-károsodásokat csökkentik, míg a szalvesztrolok a károsodás bekövetkezte után működésbe lépő, speciális mechanizmuson keresztül fejtik ki hatásukat; vagyis azon a ponton túl hatékonyak, amikor az átlagos antioxidánsok már nem hasznosulnak.

 • Megfelelők-e a szalvesztrolok gyermekek számára?

Igen, de tizenkét (12) évesnél fiatalabb gyermekek csak orvosi felügyelet mellett szedhetnek szalvesztrolokat.

 • A rezveratrol is szalvesztrol?

Igen, de nem lehet hatékonyan adagolni. Bár a rezveratrol nagyszerű antioxidáns, szalvesztrolként való hatékony adagolási tartománya nagyon szűk. Nagyobb koncentrációban viszont gátolja a CYP1B1-enzim működését. Azt nem lehet pontosan meghatározni, milyen adagolásnál kezdődik a gátló hatás, de azt tudjuk, hogy nagyon alacsony mennyiségnél. Erre tekintettel szalvesztrol szedése mellett a rezveratrol kerülendő.

 • Megfelelők-e a szalvesztrolok háziállatok számára?

A szalvesztrolok még hatékonyabbak is lehetnek a kutyák, mint az ember esetében, és más házi állatoknál is fejthetnek ki kedvező hatást. Adjon a kutya súlyának megfelelően 18 kg-onként napi ezer (1000) szalvesztrol pontot, legfeljebb két étkezés alatt. Kisebb kutyák esetében ürítse a kapszulák tartalmát az állateledelhez, az állat súlyával arányos mennyiségben. Ha a kutya két hét elteltével nem mutat reakciót, fokozatosan emelje az adagot 18 kg-onként, étkezésenként kétezer (2000) szalvesztrol pontra.

Forrás: http://www.salvestrol.ca/doc/brochure.pdf


Salvestrol® Xtra FruktoFort részletes ismertetője

A Salvestrol® Xtra Fruktofort egy speciális   fitonutriensekben (fitoalexinekben)  gazdag  extra nagydózisú zöldség/gyümölcs kivonat, melyet bio-módon termesztett zöldségekből és gyümölcsökből nyernek.
Kutatási eredmények igazolják, hogy ezek a fitoalexinek - másnéven szalvesztrolok - kedvező hatásúak lehetnek az emberi sejtekre.
2 db-tól kedvezményes ár. Gyors, megbízható szállítás.

Értékelés-véleményezés

A termék értékelése: 1 2 3 4 5   4 szavazat
Értékelés: 1 2 3 4 5 5 / 5
Bőrrákomból daganatmentes Lettem/vagyok, kettő éve kezdtem el szedni és már a kilencvenedik kapszulánál elmúlt azóta sincs......, köszönöm a felfedezésnek és a természetnek. Boldog életet mindenkinek Sanyi.
Szandro - 2021. 02. 28. 19:03
Értékelés: 1 2 3 4 5 5 / 5
Megközelítőleg 6 éve fogyasztom a Salvestrol Xtra kapszulát, nagyon jó a tapasztalatom. Vastagbél daganat műtét után kb. 3 év múlva kezdtem el szedni és tünetmentes vagyok. Köszönöm a segítséget.
Kati - 2019. 06. 11. 22:55
Értékelés: 1 2 3 4 5 5 / 5
Édesanyám 2015. november elejétől kezdte el szedni az Önök által forgalmazott Salvestrol Xtra kapszulát napi 2x2 -t és Altrient liposzómás C-vitamint naponta 1 -et.
A 2016 március 31-i CT eredménye szerint a tüdőben lévő áttétek 1/3-ra csökkentek és szinte már alig láthatóak, illetve a korábbi csont áttétek sem láthatóak már a bordákon.
Számunkra ez igazán nagy öröm, hiszen eddig már igen sok más készítményt is kipróbáltunk sajnos nem sok eredménnyel.
Ezúton szeretném megköszönni Önnek a segítséget és remélem még sok hasonló betegséggel küzdő embernek tudnak segíteni!!
Szabó Ferenc
Szabó Ferenc - 2016. 05. 18. 17:51
Értékelés: 1 2 3 4 5 5 / 5
Átnéztem a Salvestrollal kapcsolatos átküldött anyagokat.
Nagyon jó készítménynek tartom a leírtak alapján a kiegészítő kezelésekben..
Dr. Sz.M. - 2015. 03. 14. 16:12

Értékelje Ön is a terméket!

Értékelés: 1 2 3 4 5

Név/becenév:


Értékelés:Tájékoztató az étrend-kiegészítőkről


Az étrend-kiegészítők alkalmazása során kedvező élettani hatások várhatók. Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek, és nem garantáltak.
A honlapon található információk csak tájékoztató jellegűek. Betegségével forduljon orvoshoz!
Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!  
Gyermekektől tartsa távol!

FONTOS FIGYELMEZTETÉS
Az ezen az oldalon található információk önmagukban nem alkalmasak arra, hogy a betegek, páciensek, saját diagnózist állítsanak fel, vagy az itt talált információkat bármilyen egyéb módon önmaguk gyógyítására használják. Az oldal üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal az itt megosztott tartalmak felhasználásából eredő egészségügyi problémákért.
Panaszaikkal minden esetben forduljanak a háziorvosukhoz vagy a keressék fel a megfelelő szakrendelést!"... A termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészíto betegségek megelozésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van."
(forrás:OÉTI)