+36 30 954 0331
A kosár üres.

Vélemények

Altrient® C Liposzómás C-vitamin

 

Dr. Kovács Zoltán:
A legtisztább, leghatékonyabb C-vitaminamivel valaha találkoztam. Nagyon szerevezetbarát.

Dr. Szabóné Nagy Márta:
Csak javasolni tudom! (1 éve használom). Köszönet érte!

galkiss:
Fantasztikus. Az egész család használja. Nálunk nélkülözhetetlen.

doki46:
Kiváló termék,magam is meggyőződtem róla, Pácienseimnek is ajánlom.

kissm46:
Két éve rendszeresen használom, nagyon meg vagyok elégedve a termékkel. 
Próbáltam a többi liposzómásnak nevezett C-vitamint is, de semmi kétségem, hogy az Altrient a legjobb.

Németh János, Budapest
Operáció után szigorú diétát rendeltek el, ami a mai napig is kötelező a számomra. Kezelőorvosom javasolta, hogy a terápia részeként szedjek ALTRIENT C étrend-kiegészítő vitamint. Két hónapja minden nap szedem és nagyon meg vagyok elégedve a hatásával. Az ALTRIENT C nagyon kellemesen lágy, selymes ízű anyag. Jó közérzetet biztosít számomra, segíti az immunrendszerem megerősödését. Semmilyen mellékhatást az elmúlt időben nem tapasztaltam. Jó szívvel tudom ajánlani minden kedves betegtársamnak. Hálás köszönet érte

Németh Petra, Balatonfüred
Kozmetikusként fontosnak találom hogy a bőrünket ne csak kívülről,hanem belülről is tápláljuk.A C-vitaminnak fontos szerepe van a kollagénképződésben,ami a bőr feszességéért felel.Ezért elengedhetetlennek tartom a mindennapi szedését.Az a tapasztalom,hogy sokkal szebb lesz a bőr állapota.Nagyon jó az immunerősítő hatása is,azóta nem voltam beteg.

S.É, Pest megye

Számomra az egészségem és a komfortérzetem fontos. A C-vitamin szedését mindenkinek ajánlom a környezetemben, viszont az utóbbi időben a vitaminoktól elkezdett fájni a gyomrom és a vesém. Kíváncsi voltam, hogy az önök vitaminjára hogyan reagálok, ez volt az egyik ok amiért kipróbáltam. Az elmúlt 5 hét alatt egyszer sem fájt sem a vesém , sem a gyomrom és az elsavasodás majd a reflux sem jelent meg. Hatalmas örömömre! 
A másik ok amiért kipróbáltam az a szív- és érrendszerre gyakorolt jótékony hatása. A szívszorításom az elmúlt hetekben rohamos mértékben csökkent.
A jövőben ajánlani fogom a terméket ismerőseimnek.

Horváth Istvánné
Amióta hallottam a liposzómás C-vitaminról azóta "fogyasztom". Nagyon hatásos. Nem kívánom soha abbahagyni. 

Altrient® GSH

N. Katalin 

Altrient GSH terméküket 2 hónapon keresztül fogyasztottam, mivel állandóan kiújuló mandulagyulladással küszködtem. A két hónapos kúra eredményeképpen a duzzadt mandulák teljesen visszahúzódtak és az esetleges bakteriális kiválások is megszűntek. Emellett egy általános többletenergiát és jó közérzetet is ad a termék fogyasztása. Mindenkinek csak ajánlani tudom.


 

Altrient® R-ALA

Radnai Zsófia
30 éve cukorbeteg vagyok, 15 éve insulinnal kezelnek. A neuropátia miatt szinte elviselhetetlen görcseim voltak. Az ALTRIENT liposzómás R-ALPHA Liponsav rendszeres szedése nyomán jelentősen gyengültek a görcsös fájdalmak, amitől sokat javult az életminőségem. Üdvözlettel Radnai Zsófia

 


Amit a szakértők mondanak...

"Minél több C-vitamin, annál jobb közérzet" 

Linus Pauling
 
" A C-vitamin megfelelően nagy dózisban megöli a rákos sejteket és az egészségeseket sértetlenül hagyja. ... Szájon át szedve létrehozhat egy folyamatos, rák elleni nyomást (anticancer pressure), meggátolva ezzel a tumor növekedését." 
Dr. S. Hickey, Dr. H. Roberts

„Ha összehasonlítjuk a liposzómás C-vitamin és minden más, szájon át szedett C-vitamin felszívódását, akkor a különbség - egy példával érzékeltetve - egy vizipisztolyhoz és egy tűzöltő fecskendőhöz hasonló. Nemcsak hogy meg vagyok győződve arról, hogy a Liposzómás C-vitamin (Altrient® C) hatékonyságát tekintve messze felülmúlja bármely más szájon át szedett C-vitaminét, de a személyes tapasztalatom azt sugallja, hogy néha jobb, mint az intravénás injekció.”

Thomas E. Levy, MD, JD a Primal Panacea című új könv szerzője

 

Dr. Steve Hickey,: az Altrient® C-vitamin többszörösen hatékonyabb az összes szájon át szedett C-vitaminnál.  A neves C-vitamin szakértő farmakológus legújabb klinikai kutatásai során kimutatta, hogy az Altrient® C-vitamin képes annak a véráramba jutó C-vitamin mennyiségnek közel kétszeresét elérni, mint amennyit bármely más formában, szájon át bejuttatott C-vitaminnal elméletileg lehetséges.További terméktapasztalati cikkek: ÉLETIGENLŐK MagazinVÁSÁROLJON ALTRIENT® KÉSZÍTMÉNYT MOST!

MEGRENDELEM:

Altrient® C C-vitamin
Altrient® R-ALA 

Altrient® GSH Glutation

Figyelmeztetések:

A napi javasolt mennyiséget ne lépje túl. Az étrendkiegészítők nem pótolják a változatos étrendet. Gyermekektől tartsa távol.
Terhes- és szoptatós anyák konzultáljanak kezelőorvosukkal, mielőtt elkezdenék szedni ezeket a készítményeket.
A C-vitamin minden formájában csökkenti a vérhigítók hatását. Nyomatékosan felhívjuk a figyelmet, hogy hogy C-vitamin és antioxidáns tartalmú szereket ilyen esetben csak kezelőorvosa felügyeletével szedjen.


"... A termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészíto betegségek megelozésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van."
(forrás:OÉTI)