+36 30 954 0331
A kosár üres.

LIPOSZÓMÁS C-VITAMIN 


MI A LIPOSZÓMÁS C-VITAMIN?


Liposzómás

A liposzómás technológiával előállított C-vitaminról sokszor hallani, olvasni róla és érdekelt mit is tud, mi ez egyáltalán? Van-e különbség a hagyományosan elfogadott C-vitamin és a liposzómás között?

A C-vitamin tudjuk pótlásra szorul szervezetünk számára. Ezt a vitamint alkalmazzák a legnagyobb mennyiségben a világon. A szervezetünk nem állítja elő, természetes úton meg egyre nehezebb hozzájutni, mivel ma már minden gyümölcsnek, zöldségnek lecsökken a C-vitamin tartalma a szállítások és feldolgozások során.

A C-vitamin egy érzékeny anyag, mivel gyorsan bomlik a fény, a levegő, a nedvesség, a hő hatására. Tehát egyre kevesebb van az ételekben ha főzzük, fagyasztjuk, sokáig tároljuk őket. Pótolni mindenképpen kell, csak nem mindegy hogyan és mivel.

A C-vitamin mikor bejut a szervezetbe, ott is gyorsan elveszhet vagy sérülhet, és akkor már nem éri el a kívánt hatást sem. Nagy részük bevitel után simán csak kiürül a szervezetből, ahelyett, hogy teljesen beépülhetne.

Ezért nagyon is forradalmi áttörés a liposzómás C-vitamin felfedezése, előállítása. Ennek az új technikának, formulának köszönhető, hogy a szájon át szedhető C-vitaminok között ennek a biohasznosulása a legmagasabb. Ez azt mutatja meg, hogy egy hatóanyag milyen mértékben és mennyire képes bekerülni a vérkeringésbe, majd onnan keresztül a sejtekbe.

A liposzómás technika viszont hozzásegíti ahhoz ezt a csodálatos és fontos hatóanyagot, hogy szinte veszteség nélkül könnyen eljuthasson az emésztőrendszerig, itt felszívódik a véráramba és a sejtekbe egyaránt. Így elkerülhetjük vele azt, hogy kiürüljön a szervezetből.

A dózisok csökkenthetők, vagy növelhetők, mert mindenképpen eljut annyi a szervezetbe, amennyire szükség van. És itt van a nagy különbség a hagyományos C-vitaminnal szemben. Annak csak kis hányada jutott hasznosulásra a véráramba a szervezetben.

Kutatásokkal igazolták, hogy a liposzómás C-vitamin több mint 93 százalékban szívódik fel a hagyományossal szemben. Ennek a titkát a liposzómákban kell keresni.

A liposzómás C-vitaminnal kapcsolatos eredmények messze túlszárnyalják az orvosok, a kutatók és a fogyasztók elvárásait az egész világon.

Forrás: http://www.magazinedonna.hu/index.php/egeszseg/testuenk-es-lelkuenk/846-mi-a-liposzomas-c-vitamin
kép: www.infokiskunfelegyhaza.hu

 


infokiskunfélegyháza.hu 2013. november

 Mi a különbség a hagyományos és a liposzómás C-vitamin között?

A C-vitamin világszerte a legnagyobb mennyisében alkalmazott vitamin. Természetes úton sajnos egyre kevesebb C-vitaminhoz jut a szervezet, mivel a zöldségek és gyümölcsök egyre kevesebb vitamint tartalmaznak. A C-vitamin ráadásul rendkívül érzékeny hatóanyag, felbomlik fény, levegő és hő hatására (pl. főzés, fagyasztás),a pótlása tehát elkerülhetetlen.

 Gondok a felszívódással

A C-vitamin szervezetbe jutását követően el kell jutnia az emésztőszervekig, viszont ezalatt hajlamos elveszni vagy sérülni. Ennek következtében mire eléri az emésztőszerveket, azok már csak az eredetileg bevitt mennyiség töredékéhez jutnak hozzá. A C-vitamin jelentős része hasznosulás nélkül távozik a szervezetből. Minél nagyobb C-vitamin dózist kap a szervezet, annál kisebb mennyiséget képes hasznosítani belőle. Számszerűsítve ez annyit jelent, hogy 1000 mg-nál akár a C-vitamin 80%-a kiürül anélkül, hogy a szervezet hasznosítani tudná.

 A liposzómás C-vitamin 93%-ban felszívódik

A liposzómás C-vitamin forradalmi áttörést hozott a C-vitaminok között. Ennek az új formulának a hasznosulása a legmagasabb a szájon át szedhető C-vitaminok között.
A liposzómás technológiával előállított C-vitamin esetében a C-vitamint olyan természetes foszfolipid réteg védi, mely sejtmembránjainkat is alkotja. Mindegy mennyit viszünk be, a C-vitamin sérülés és veszteség nélkül, könnyen eljut az emésztőszervekig, ahol csaknem 100%-os hatékonysággal szívódik fel a véráramba, majd onnan a sejtekbe. Így nem ürül ki a szervezetből.

 Mennyi szükséges belőle?

A jelenleg Magyarországon ajánlott napi C-vitamin mennyiség (80 mg) arra elég, hogy a skorbutot megelőzzük. A legújabb kutatások szerint napi 300-1000 mg C-vitamin bevitel jelentősen hozzájárul egészségünk megőrzéséhez, a civilizációs betegségek, daganatok, szív- és érrendszeri problémák, allergia elleni védelemhez.
Eddig a felszívódási problémák miatt ezt a mennyiséget legoptimálisabb esetben az orvosok intravénásan juttatták be a szervezetbe, ez azonban bonyolult, kényelmetlen és nem éppen olcsó. A liposzómás technológiával előállított C-vitaminnal intravénás minőségű C-vitamin szint érhető, hiszen felszívódási hatékonysága csaknem 100%-os és már elérhető Magyarországon is!

 

 


Amit a szakértők mondanak ...

 

Thomas E. Levy, MD, JD
Primal Panacea című új könv szerzője

„Ha összehasonlítjuk a liposzómás C-vitamin és minden más, szájon át szedett C-vitamin felszívódását, akkor a különbség - egy példával érzékeltetve - egy vizipisztolyhoz és egy tűzöltő fecskendőhöz hasonló. Nemcsak hogy meg vagyok győződve arról, hogy a Liposzómás C-vitamin (Lypo-Spheric™) hatékonyságát tekintve messze felülmúlja bármely más szájon át szedett C-vitaminét, de a személyes tapasztalatom azt sugallja, hogy néha jobb, mint az intravénás injekció.”

Thomas E. Levy, MD, JD weboldala:

http://www.peakenergy.com/articles/nh20140411/Exposing-the-truth-about-liposomal-nutrients/


KÖNYV: (angol yelven)
Cikkek az Abundance & Health európai disztibutor weboldaláról:

How do Liposomal Vitamins Work?

Altrient™ Lypo-Spheric™ Vitamin C, LivOn Labs

The Benefits of AltrientLiposomal Vitamin C

Lypo-spheric Vitamin C and the common cold

Increased RDA of Vitamin C Could Help Reduce Heart Disease, Stroke, Cancer

High Dose Vitamin C for Advanced Pancreatic Cancer

Wonderful News report on IV & Lypo-Spheric Vitamin C

High blood levels of Vitamin C maylower the risk of mortality due to all causes by as much as 50%. This is the conclusion from a published study conducted by Dr. Key-Tee Khaw at the University of Cambridge School of Clinical Medicine.

The researchers collected and analyzed data for 19,496 men and women 45 to 79 years of age. The subjects, who were participants in theNorfolkarm of the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition (EPIC) study, were followed for 4 years. Overall, those with blood levels of Vitamin C ranging in the top 20% were 50% less likely to die, from all causes, than those in the lowest 20%.

Lypo-Spheric™ Vitamin C proven many times more powerful than all other oral forms of Vitamin C

Recent clinical trials by world-renowned Vitamin C expert and pharmacologist, Steve Hickey, PhD, show that Lypo-Spheric™ Vitamin C is able to produce serum levels of Vitamin C nearly double those thought theoretically possible with any oral form of Vitamin C.

Dr. Levy Lists Most Important Factors in Vitamin C Therapy

For leading-edge doctors like Cardiologist Thomas E. Levy, MD JD, the implications are staggering. In his book Curing the Incurable, he states that the three most vital factors required to get the most from Vitamin C are: "Dose, Dose, Dose!"

According to Dr. Levy, the Recommend Daily Allowance (RDA) for Vitamin C of 60mg, is fine for dietary purposes. But, to get the maximum benefit of this natural anti-microbial, anti-toxin, anti-oxidant we all need much more.

Pauling Recommends High Maintenance Doses of Vitamin C

Two-time nobel-prize winner, Linus Pauling recommended doses as high as 15,000mg per day to obtain optimal serum levels of Vitamin C. Now, with Lypo-Spheric™ Vitamin C, these blood levels can be obtained with much smaller doses and without the gastric distress and diarrhea associated with traditional Vitamin C products.

 


 Beat the flu in less than 12 hours

October 22, 2013 by Jonathan Landsman

Filed under Vitamin C Benefits

 (NaturalHealth365) Tue. Oct. 22, 2013 by Jonathan Landsman

(NaturalHealth365) On a recent business trip, although rarely sick, I was hit with severe flu symptoms. It’s early evening and I had no appetite; felt exhausted and those bone-shivering body aches and chills hit me like a ton of bricks. I needed help and fast!

Thankfully, with my wife’s help and, in my opinion, the best vitamin C on the market – my symptoms were gone in 9 hours. And, since then, I’ve replicated these dramatic results with many of my friends. They, too, have a new found respect for vitamin C.

What makes this story so remarkable, for those that know me well, is that (in the past) it would take me 10 – 14 days to fully recover from the flu. Like I said, for the past 25 years, I rarely get sick but when I do – it has always been a really bad flu. This time I took a very special form of vitamin C – 2,000 mg. every hour throughout the night (since I wasn’t sleeping anyway) and by the morning, all my symptoms were gone.

This unforgettable experience has really impressed upon me the importance of quality and dosage – when it comes to nutritional supplementation. Simply put, if your flu symptoms haven’t gone away – you haven’t taken enough vitamin C.

What makes this story so funny is that I was scheduled to do a video project on the very supplement that helped me fully recover – like never before. It’s a special form of vitamin C called ‘Lypo-Spheric vitamin C” and, without it, this video would not have been created. See for yourself – I had taken over 16,000 mg., throughout the night, and the next morning I shot this video just after all my symptoms had disappeared.

I really have to thank my wife for her intelligence (and persistence). After reading Curing the Incurable and Primal Panacea by Thomas E. Levy, MD, JD – she was so excited about the healing power of vitamin C. Naturally, when I got sick, she saw this as a great opportunity to test out the Lypo-Spheric vitamin C on her sick husband. She told me ‘not to worry’, confident in her research, she was certain that I would feel better in less than 12 hours and she was right!

 

Naturally, in all likelihood, we will continue to promote the value of vitamin C for optimal health – here at NaturalHealth365.com. And, I encourage all of you to share this information with your family and friends.

For over 75 years, conventional medicine has done everything in its power to suppress the effectiveness of high-dose vitamin C therapy in the treatment of over 30 major disease. But, that doesn’t matter, the word is getting out and you can’t hide the truth forever.

Want to learn more about vitamin C? We’ve published many articles about vitamin C benefits, so read as much as you can. And, most importantly, try it for yourself – you won’t be sorry.

Looking for natural health solutions? Sign up now – for our free, weekly show featuring the greatest minds in natural health and science plus a free gift!

About the author: Jonathan Landsman is the managing director of NaturalHealth365.com and host of the NaturalNews Talk Hour – a free, weekly health show sponsored by NaturalHealth365.com and NaturalNews.com. Jonathan is helping millions of people worldwide create health and physical fitness through a variety of educational and entertaining articles, teleconference calls, live shows and special events.


"... A termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészíto betegségek megelozésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van."
(forrás:OÉTI)