+36 30 954 0331
A kosár üres.

Miért érdemes Altrient® Liposzómás termékeket vásárolni?

Megjelent: RECEPT NÉLKÜL EGÉSZSÉGVÉDELMI FOLYÓIRAT

2015. NOVEMBER

Egyre többet hallunk a liposzómás vitaminokról, különösen a liposzómás C-vitaminról. Mik az előnyei a liposzómás termékeknek? Erre egyértelmű választ lehet adni: sokkal jobb felszívódással rendelkeznek és emiatt a bevitt hatóanyag többszörös hatékonysággal juttatható be a szervezetbe.  

Hogyan érik el ezt a magas felszívódást? A válasz az un. liposzómás beviteli technológiában rejlik, melyet a liposzómás étrend-kiegészítők 10 éves múlttal rendelkező, világelső gyártója a LivOn Labs fejlesztett ki és használ az Altrient márkanevű termékei gyártásánál.

A liposzómák mikroszkópikus kis gömböcskék, amelyek a gyártás során magukba fogadják a vízoldékony hatóanyagot, amelyet így egy olyan foszfolipid réteg véd, amely a sejtmembránjainkat is alkotja. Ez a szervezet-azonos „csomagolás” eredményezi, hogy a szájon át történő bevitel során pl. a C-vitamin sérülés és veszteség nélkül könnyen eljut az emésztőrendszerig, ahonnan csaknem 100%-os hatékonysággal szívódik fel a véráramba és jut el a szövetekig, sejtekig, sőt a sejt belsejébe is. Ez jelentős különbség a hagyományos C-vitamin bevitel és az Altrient C Liposzómás C-vitamin bevitele között. Ezt a különbséget Dr. Thomas E. Levy, a világhírű kutatóorvos így érzékeltette: „Ha összehasonlítjuk a liposzómás C-vitamin és minden más, szájon át szedett C-vitamin felszívódását, akkor a különbség - egy példával érzékeltetve - egy vízipisztolyhoz és egy tűzoltó fecskendőhöz hasonló. Nemcsak hogy meg vagyok győződve arról, hogy a Liposzómás C-vitamin (Altrient C) hatékonyságát tekintve messze felülmúlja bármely más szájon át szedett C-vitaminét, de a személyes tapasztalatom azt sugallja, hogy néha jobb, mint az intravénás injekció.”

Napjainkban, amikor természetes módon egyre kevesebb C-vitaminhoz jut a szervezetünk, az egészséges táplálkozás mellett fontos a jó minőségű és megfelelő mennyiségű C-vitamin bevitel. Erre kínál kiváló lehetőséget a természetes, GMO mentes összetevőkből készült Altrient C Liposzómás C-vitamin.

Kutatások igazolták, hogy a napi 1-3 tasak (1 tasak 1000mg) rendszeres bevitele jelentős és előnyös változásokat eredményezhet szervezetünkben, amelyek külsőleg is megmutatkoznak, pl. a bőr feszesebbé válik, az apróbb ráncok kisimulnak. A kísérlet résztvevői arról is beszámoltak, hogy a tesztidőszak során nem jelentkeztek, illetve ha felléptek megfázásos tünetek sokkal hamarabb elmúltak mint a kontrollcsoportnál.

Az Altrient termékcsalád tagjai közül különleges szerepet játszik a GSH Liposzómás glutation az immunrendszerünk fokozott védelmében és az R-ALA Liposzómás alfa-liponsav vércukorszintünk és sejtszintű energiaháztartásunk karbantartásában.


Mi jellemzi a jó minőségű liposzómás terméket?

A liposzómák érzékenyek a külső behatásokra, ezért nagyon fontos, hogy védve legyenek pl. a levegő oxigénjétől vagy a fényhatásoktól. A LivOn Labs Altrient termékei ezért 3 rétegű, hermetikusan zárt tasakokban kerülnek forgalomba, ezzel is biztosítva a jó minőséget hosszú időn át.


Altrient® C: A C-vitamin új generációja  – egy zselés, folyékony C vitamin


Az Altrient® C egyedülálló „szállító” rendszere biztosítja, hogy a C-vitamin akár 98%-a közvetlenül a véráramba és onnan a sejtekig jusson és így a test sejtjeit a lehető leghatékonyabban érje el. A termék zselés kialakítású, vízhez, gyümölcsléhez adagolható, vagy közvetlenül is beszedhető.
 
3 vagy több doboz rendelése esetén jelentős kedvezmény:
 

 


"... A termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészíto betegségek megelozésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van."
(forrás:OÉTI)