+36 30 954 0331
A kosár üres.

Altrient® GSH Liposzómás Glutation (#AGSH1)


Akció
 Altrient® GSH Liposzómás Glutation
Ára: 39 990 Ft 46 181 Ft (áfával)

13%-os kedvezmény a beszállító által ajánlott eladási árból (RRP) 46.181 Ft/db
Kedvezmények:
Mennyiség A termék ára
• 3 db-tól 37 990 Ft/db

Szállítási idő: 1 munkanap

ÁTMENETI KÉSZLETHIÁNY
Altrient® GSH
A méregtelenítés mestere
450mg Setria® glutation
 • Segíti a vírusok és baktériumok elleni védekezést
 • Hozzájárul a sejtek szabad gyökök elleni védelméhez
 • Támogatja a máj méregtelenítését és regenerációját
 • Segíti az egészséges agyfunkciók megőrzését
 • Fokozza a C- és az E-vitamin aktiválását
1 doboz 30 tasak 450mg Setria® L-Glutationt tartalmaz
3 doboztól jelentős kedvezmény!

OÉTI notifikáció: 16088/2015

13%-os árkedvezmény!


Termékjellemzők:

Segít megvédeni a sejteket a káros szabad gyököktől. Újrahasznosítja a létfontosságú antioxidánsokat. Támogatja a máj egészséges működését .

1 doboz 30 tasakot tartalmaz

Miért érdemes Altrient® GSH-t vásárolni?
Mert liposzómás kivitele folytán biztosítja a szervezet sejtjei számára a maximális hasznosulást (98%-ig)

Részletes ismertető:
Testünk minden sejtjének szüksége van glutationra. Hiánya esetén a sejt elhal. Ahogy öregszünk, szervezetünk GSH termelése csökken, ezáltal csökken azoknak a sejtjeinknek az egészséges működése, amelyeknek egészséges állapotban kellene tartaniuk a szív, agy, szem, máj, vese, hasnyálmirigy működését és a csontokat. Ez az, amiért az orvosok és a kutatók szorgalmazzák az egész világon a szervezetünk GSH szintjének növelését.

A GSH hagyományos - szájon át történő - bevitele során az emésztő rendszer lehetetlenné teszi a véráramba történő bejutást, erre eddig az intravénás injekciót jelentett megoldást.  A LivOn Labs liposzómás beviteli technológiája lehetővé tette a GSH szájon át történő, nagy hatékonyságú bejuttatását étrend-kiegészítő formájában Altrient® GSH márkanéven.

A GSH fontosabb tulajdonságai:

 • GSH jelentősen megerősíti az emberi immunrendszert azáltal,  hogy a T limfociták,bazofil sejtek, fagociták, mikrofágok, leukociták „szuper eledele”. Jelentős védelmet adhat a vírusokkal, baktériumokkal szemben.
 • A GSH a sejtek fő antioxidánsa. Azon kívül, hogy nagyon jó sejtközi antioxidáns, újrahasznosítja a C-vitamint, az E-vitamint, a zsírsavakat és peroxidokat és a sejtek más fontos antioxidánsait.
 • A GSH kiváló méregtelenítő. A máj mint a szervezet fő szűrő eszköze, sokkal több GSH-t tartalmaz, mint a testünk bármely szerve vagy szövete. A GSH nemcsak semlegesíti a mérgező anyagokat, de kulcsa is azok sejtekből és az egész testből történő eltávolításának. „Kulcs”: azt jelenti, hogy a GSH egy kiváló kelátor.

Cikkek


  1 doboz 30 tasakot tartalmaz

  Ajánlott alkalmazás: Táplálék kiegészítőként napi 1-2 tasak elfogyasztása ajánlott. A legkedvezőbb hatás érdekében vágja le vagy szakítsa le a tasak bemetszett végét, préselje ki 30-60 ml szűrt vagy forrásvízbe vagy kedvenc hideg italába, és igya meg éhgyomorra legalább 15 perccel étkezés előtt. Vízben nem oldódik fel, de ez nem befolyásolja a hatását.

  Ez a készítmény nem tartalmaz cukrot, keményítőt, mesterséges ízesítőket és színezékeket, hústerméket, tejterméket, búzát, glutént,élesztőt.  Hatóanyagok

  Adag méret: 1 zacskó (5,4 ml)

  1 doboz 30 zacskót tartalmaz

  Adagonkénti mennyiségek:

  %RDA*

  L-Glutation (redukált formula)

    450mg

  ^

  Foszfolipidek (szójalecitinből)

  1000mg

  ^

  melyből foszfatidilkolin

    500mg

  ^

  foszfatidiletalonamin

    144mg

  ^

  foszfatidilinoszitol

     24 mg

  ^

  *Ajánlott napi mennyiség

  ^ nincs RDA adat


  GSH – Gyakran feltett kérdések

  Kérdés: Miért szedjek GSH-t, ha a szervezetünk termel glutationt?

  A szervezetünkben lévő toxikus anyagok és a mérgek jelenlétében a GSH szintje sejten belül és sejten kívül csökken. Igaz, hogy GSH képződik a sejten belül, de ez nem azt jelenti, hogy ez a képesség fenntartható minden stresszhelyzetben. Ellenkezőleg: nem tartható fenn. Ennek következtében a csökkent GSH szint nem képes fenntartani a sejtek optimális, egészséges állapotát, aminek következtében klinikailag kezelendő megbetegedések léphetnek fel, vagy az egészség gyengülése jöhet létre. A csökkent GSH szint az immunrendszer működésében is zavart okozhat.

  Kérdés:  Mit tehet értem az Altrient® GSH?

  3 alapfunkciója van a GSH-nak: antioxidáns, méregtelenítő és immunrendszer erősítő. 

  1.  A GSH a sejtek fő antioxidánsa. Nemcsak nagyon jó sejtközi antioxidáns, de jelentősen vissza is termeli a C-vitamint, az E-vitamint, a zsírsavakat és peroxidokat és a sejtek más fontos antioxidánsait.
  2.  A GSH egy kiváló méregtelenítő. A máj mint a szervezet fő szűrő eszköze, sokkal több GSH-t tartalmaz, mint a testünk bármely szerve vagy szövete. A GSH nemcsak semlegesíti a mérgező anyagokat, de kulcsa is azok sejtekből és az egész testből történő eltávolításának. „Kulcs”: azt jelenti, hogy a GSH egy kiváló kelátor.
  3.  GSH  a T limfociták (T-Killer és T-Helper sejtek),bazofil sejtek, fagociták, mikrofágok, leukociták „szuper eledele”, jelentősen megerősíti az emberi immunrendszernek ezeket az élvonalbeli védelmezőit.

  Kérdés: Honnan van a GSH?

   Az emberi sejtek állítják elő 3 aminosavból: glutamátból, L-ciszteinből és glicinből. „Elővegyületnek” is hívják.  Ezeknek az „elővegyületek” a jelenlététől függ testünk állapota és a GSH-t előállító sejtjeink egészségessége is. Mivel modernkori táplálkozásunkból hiányoznak ezek az elővegyületek, és az emberek egyre kevesebb egészséges sejttel rendelkeznek, a természetes GSH szint gyakran alacsony. Ez az, ami miatt szükséges a redukált GSH táplálék-kiegészítő a sejt –  és a teljes ember – optimális egészségéhez.

  Altrient® GSH Liposzómás Glutation részletes ismertetője

  • Hatékonyan hozzájárul a sejtek szabad gyökök elleni védelméhez.
  • Támogatja a máj méregtelenítését és regenerációját.
  • Segíti a vírusok és baktériumok elleni védekezést.
  • Segíti az egészséges agyfunkciók megőrzését.
  • Fokozza a C- és az E-vitamin aktiválását.
  3 db-tól jelentős kedvezmény. Gyors, megbízható szállítás.

  Kapcsolódó termékek

  Értékelés-véleményezés

  A termék értékelése:

  Értékelje Ön is a terméket!

  Értékelés: 1 2 3 4 5

  Név/becenév:


  Értékelés:  Tájékoztató az étrend-kiegészítőkről


  Az étrend-kiegészítők alkalmazása során kedvező élettani hatások várhatók. Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek, és nem garantáltak.
  A honlapon található információk csak tájékoztató jellegűek. Betegségével forduljon orvoshoz!
  Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
  Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!  
  Gyermekektől tartsa távol!

  FONTOS FIGYELMEZTETÉS
  Az ezen az oldalon található információk önmagukban nem alkalmasak arra, hogy a betegek, páciensek, saját diagnózist állítsanak fel, vagy az itt talált információkat bármilyen egyéb módon önmaguk gyógyítására használják. Az oldal üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal az itt megosztott tartalmak felhasználásából eredő egészségügyi problémákért.
  Panaszaikkal minden esetben forduljanak a háziorvosukhoz vagy a keressék fel a megfelelő szakrendelést!  "... A termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészíto betegségek megelozésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van."
  (forrás:OÉTI)