+36 30 954 0331
A kosár üres.

Könyv: A szalvesztrolok - A természet védekezése a rák ellen (#KSA)


 Könyv: A szalvesztrolok - A természet védekezése a rák ellen
Ára: 3 500 Ft 4 800 Ft (áfával)

1.300 Ft kedvezmény a beszállító által ajánlott eladási árból (RRP)

Szállítási idő: 2 munkanap

A SZALVESZTROLOK:
„A legjelentősebb áttörés a táplálkozástudományban a vitaminok felfedezése óta.”
 Daniel Burke professzor

ELFOGYOTT!
 
Részletes ismertető ITT

Termékjellemzők:

Az étrend és a rák kapcsolata. Szerző: Brian A. Schaefer

Könyv: A szalvesztrolok - A természet védekezése a rák ellen részletes ismertetője

A legjelentősebb áttörés a táplálkozástudományban a vitaminok felfedezése óta.”  Daniel Burke professzor

A könyv a szalvesztrolok, vagyis egy új osztályba tartozó természetes, a vitaminok fontosságához hasonló vegyületek alapos bemutatásával foglalkozik. A szalvesztrolok élelmiszer alapú vegyületek, melyeket egy különleges enzim átalakít az anyagcseréje során, hogy rákellenes anyagokat hozzon létre. Ezek a rákellenes anyagok visszaszorítják a tumor, a daganat növekedését azzal, hogy megölik a rákos sejteket. A szalvesztrolok magyarázatot adnak az étrend és a rák kapcsolatára.
Ezt a könyvet mindenkinek, akinek tumoros (daganatos) megbetegedés volt a családjában, vagy érintett ebben, el kell olvasnia! Részletes, tudományos magyarázat arról, hogy egyeseknek miért sikerül maradéktalanul meggyógyulni, másoknak miért nem!
A szalvesztrolok magyarázatot adnak 

  • az étrend és a rák kapcsolatára,
  • a gyümölcs és zöldségfogyasztás és a rák alacsonyabb előfordulása közötti kapcsolatra.

Jelentős változásnak kell bekövetkeznie az ételhez való hozzáállásunkban, élelmünk termesztésében és abban, ahogy az étrendünkre tekintünk. A könyvben nem csupán konkrét recepteket, megoldásokat, de a táplálék-kiegészítők szerepére vonatkozó részletes és tudományos alaposságú magyarázatokat találhatunk. A könyvet bátran átadhatja kezelőorvosának is, mivel a nemzetközi orvos-tudósok tényfeltáró munkássága számukra is meggyőző erejű lesz.

„Miután a könyvet elolvastam, elkezdtem alkalmazni, odaadtam az onkológián az orvosomnak. Először csak betette a táskájába, a fejét csóválta és nem foglalkozott vele. Jeleztem neki, hogy e szerint a könyv szerint kezdek élni. Az állapotom javult. Két alkalommal később szólt nekem: Marika, amit elkezdett a könyv szerint, pontosan ugyanúgy csinálja. Ez az irány jó!” – Mária, DebrecenCikk a Természetgyógyász Magazinban: http://tgy-magazin.hu/hirek/szalvesztrolok-vedopajzs-a-rak-ellen 

Videó interjú Dan Burke professzorral

(magyar nyelvű felirat kiválasztható)


Kapcsolódó termékek

Értékelés-véleményezés

A termék értékelése: 1 2 3 4 5   1 szavazat
Értékelés: 1 2 3 4 5 5 / 5
Miután a könyvet elolvastam, elkezdtem alkalmazni, odaadtam az onkológián az orvosomnak. Először csak betette a táskájába, a fejét csóválta és nem foglalkozott vele. Jeleztem neki, hogy eszerint a könyv szerint kezdek élni. Az állapotom javult. Két alkalommal később szólt nekem: Marika, amit elkezdett, a könyv szerint, pontosan ugyanúgy csinálja. Ez az irány jó.
Mária (Debrecen) - 2016. 05. 01. 14:08

Értékelje Ön is a terméket!

Értékelés: 1 2 3 4 5

Név/becenév:


Értékelés:Tájékoztató az étrend-kiegészítőkről


Az étrend-kiegészítők alkalmazása során kedvező élettani hatások várhatók. Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek, és nem garantáltak.
A honlapon található információk csak tájékoztató jellegűek. Betegségével forduljon orvoshoz!
Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!  
Gyermekektől tartsa távol!

FONTOS FIGYELMEZTETÉS
Az ezen az oldalon található információk önmagukban nem alkalmasak arra, hogy a betegek, páciensek, saját diagnózist állítsanak fel, vagy az itt talált információkat bármilyen egyéb módon önmaguk gyógyítására használják. Az oldal üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal az itt megosztott tartalmak felhasználásából eredő egészségügyi problémákért.
Panaszaikkal minden esetben forduljanak a háziorvosukhoz vagy a keressék fel a megfelelő szakrendelést!"... A termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészíto betegségek megelozésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van."
(forrás:OÉTI)